16. elokuuta 2014

KUKKAISTYTTÖ


 
MODEL Emilia Leppälä
 
 
Nää(kin) kuvat on otettu jo kesäkuussa, vasta nyt sain muokkaushommat valmiiksi ja kuvat ulos. Huh miten hidasta hommaa!

Oltiin jo keväällä suunniteltu kuvaavamme Emilian kanssa pastellivärit ja tekokukat -aiheella hänen käydessään Helsingissä, mutta valitettavasti vettä satoi kaatamalla ja kuvaukset piti silloin perua. No, kesäkuisena kuvauspäivänäkin ilma oli todella pilvinen, mutta säästyttiin onneksi sateelta ja löydettiin tosi kiva kuvauspaikka! Kaikin puolin onnistunut session siis.

Kohta alkaa meikän opiskelut ja nyt vikalle lomaviikolle onkin luvassa paljon kuvailua. Muokkausrumbakin etenee päivä päivältä, onneksi. Oon myös löytänyt aivan upeita malleja, joiden kanssa yhteistyötä odotan innolla! Ja kuvausideoitakin putkahtelee joka päivä lisää! Ja uusia kuvauskeikkoja! Kaikkea kivaa siis luvassa kuvausrintamalla.

Uutta ja jännää on tiedossa myös blogissa! Mua on aina ärsyttänyt bloggaajat, jotka vihjailee jostain, mutta ei voi kertoa koko asiaa. Sellaset salamyhkäset. Nyt oon itse samanlainen enkä kerro enempää, muahhahhaa:D

Oon myös pohtinut ajatusta, että tekisin tänne enemmän henkilökohtasempaa postausta, kuvia päivästä ja asusta yms. Mitäs olisitte tällasesta muutoksesta mieltä? Useemmin postauksia ja saisitte tietää jotain meikäläisestäkin:p Vaikka vihaan sanaa lifestyle niin se olisi varmaan paras termi tätä ideanpoikasta kuvaamaan.

Kommenttia kehiin!



ps oon huomannut viljeleväni ihan liikaa huutomerkkejä!!






41 kommenttia:

  1. nää sun kuvat on aina ihan hullun upeita !

    VastaaPoista
  2. Kuvissasi on aina niin kauniita yksityiskohtia ja niissä on omanlaisensa tunnelma, joka vie mennessään. Huomaan aina uuden postauksen tultua oikein odottavani, mitä olet tällä kertaa keksinyt. Olisi kiva nähdä ja kuulla vähän enemmän myös kuvaajasta kameran takaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, tosi ihana kuulla!:):)

      Poista
  3. Anonyymi16.8.14

    Kommaan nyt tähän kun toi kysymyspostaus ei ookkaan uusin enään :)

    Onks sulla lisäsalama :o Mikä? :) Millasis tilanteis käytät sitä (vai ymmärsinks jotain väärin xd)? Ja et ole tyhmä, kun et tiedä mikä picture control on, se on vähän turhakin. Mut siis jos valitset picture control asetuksist vaikka värikkään niin kuvat on värikkäämpiä (yllätys :D) ja neutraalissa sit laimeemmat.

    oot paras <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei siis ole omana salamaa, se oli lainassa:) En yleensä käytä ollenkaan salamaa, tollon oli ns pakko kun piti saada hämärässä hyviä kuvia:D Ja sitten mulla on kaksi studiosalamaa/valoa, niitä tietysti aina käytän jos kankaan edessä kuvaan... Mitä tosin en ole hetkeen tehnyt.

      Ookei, en ollu kuullukaan tollasesta!:p

      Kiitti!:9<3

      Poista
  4. Anonyymi16.8.14

    Muutokset kuulostavat hyviltä, tee ihmeessä jos sua vaan kiinnostaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeps täytyy miettiä tätä vielä!:)

      Poista
  5. Jes parhaimmat kuvat sulta kyllä mun makuun tähän asti! Tuo kukkasysteemi on tosi siisti ja nuo heijastuskuvat. Ihanan pelkistetty mallin meikki, kaikki vaa perfect! Lifestyle ja enemmän Liisistä kuulostaa kivalta, vaikken mikään asupostausten suurifani olekaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wou kiitoksia!! Ihana saada tämmöstä palautetta<3 Joo en itekään oo mikään asukuvien suurin ystävä mutta mietin just siltä kannalta että onko tää vähän tylsää kun laitan vaan kuvia aina enkä itestäni oikeen mitään:D

      Poista
  6. äly maikeita kuvia!! :)

    VastaaPoista
  7. ihania kukkaiskuvia♥ olisi kyllä kiva jos tekisit välillä noita henkilökohtaisempiakin postauksia, niin pääsisi paremmin näkemään millainen ihminen siellä oikein kirjoittelee! :) päivän asut kuulostaa myös hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuuli!<3 Joo mietiskelen vielä asiaa mutta kiva kuulla että kannatusta löytyis!:)

      Poista
  8. Juu tee ihmeessä enemmän itsees liittyviä postauksia, täällä olis ainakin yks niistä kiinnostunut! :) Ja upeita kuvia taas kerran!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti kivasta kommentista!:):)

      Poista
  9. Todella upeita kuvia ja upea malli! Musta ainakin olisi lukea myös henkilökohtaisempia postauksia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, oli mahtava malli kyllä taas:)) Ja kiva että löytyis kiinnostusta!:)

      Poista
  10. Tosi hienoja kuvia!! Mun mielestä tää olis hyvä pitää vaan valokuvausblogina, saattais mennä vähäsen sekavaksi jos välillä ois näitä mallikuvia ja välillä lifestylepostauksia...
    ps. sairaan siistit noi heijastuskuvat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset!:) Mietin kanssa tota pointtia, toi on ihan totta. Mietintämyssy sauhuaa!

      Poista
  11. Toi tokavika kuva on ehdottomasti mun lemppari! :)

    VastaaPoista
  12. Musta noi muutokset kuulostaa ainakin kivalta! sulla on aina upeita kuvia mutta ois kyllä kiva kuulla joskus enemmän mitä sulle kuuluu jne. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana että tällaselle löytyy kiinnostusta, voisihan sitä ainakin kokeilla!:)

      Poista
  13. Anonyymi17.8.14

    Ihana muokkaus noissa 4 ja viimeisessä kuvassa! Ja muutenkin upeita kuvia, niinkun aina :)

    VastaaPoista
  14. aiva ihania kuvia taas, nuo sävyt ja kukat ja kaikki! :D jotenki tykästyin tuohon viimeseen eniten. :)


    www.tiia-valokuvaa.blogspot.com

    VastaaPoista
  15. Vau, tosi upeita kuvia! :)

    VastaaPoista
  16. Olisikohan siinä ajatusta, että tekisit lifestyle-juttuja varten oman blogin?

    Tällöin ne, jotka ovat kiinnostuneita vaikkapa siitä, mitä blogin pitäjä on syönyt aamiaiseksi ja minkänimisiä kavereitaan hän on päivän aikana tavannut ja mitä uutta on viimeksi hankittu vaatekaappiin jne. muita äärimmäisen ”kiinnostavia” juttuja, voisivat niitä löytää omasta osoitteestaan.

    Vastaavasti ne, joita kiinnostavat vain hienot valokuvat, voisivat edelleen vierailla tässä tutussa osoitteessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan sekin vaihtoehto, tosin luulen etten jaksaisi päivää kauemmin kahta blogia pyörittää!:D Ymmärrän kuitenkin ettei kaikkia kiinnosta mun aamupalat yms niin sen kannalta toi olis toimiva:)

      Ps hienoja kuvia voi ottaa myös arjesta!:D

      Poista
    2. Totta, myös arjesta voi ottaa hienoja kuvia. Varsinkin ajan kuluessa arkisista kuvista voi tulla varsin mielenkiintoista tietystä ajanjaksosta kertovaa materiaalia.

      Enkä lainkaan yllättyisi, jos nimenomaan Liisi fiksuna ja hauskanoloisena likkana osaisi tehdä ”maailman ensimmäisen” oikeasti kiinnostavan lifestyle-tyyppisen blogin. ;-)

      Poista
  17. Anonyymi26.8.14

    voi miten ihania kuvia ja ihana blogi:)♥!!

    millaisia blogeja itse seuraat täällä? Olis kiva tietää :D

    VastaaPoista
  18. Anonyymi2.9.14

    ihania kuvia! ♥

    kuvissa ärsyttää se, kun suu auki joka ikisessä kuvassa

    VastaaPoista
  19. Aivan uskomattomia kuvia! Mä harvoin löydän valokuvablogin, jossa itse pitäisin valokuvia erityisen hyviä tai yksinkertasesti henkeäsalpaavina. Tiedän joitain, ketä pitää valokuvablogia, ja luulee olevansa hyviä, ja kehtaa pyytää rahaa kuvistaan. Ketä vaan voi käyttää kameraa, mutta sun kuvista näkee että sä osaat käyttää sitä ja valotukset yms on kohdillaan. Uusi lukija ilmottautuu! :)

    Jos sisustusblogit kiinnostaa niin tsekkaa http://bytiahenriikka.blogspot.fi

    VastaaPoista
  20. Henkeäsalpaavia nämä kuvat!! vau!

    http://iinaneloa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  21. Aivan mahtavia kuvia sulla ! <3 :)

    VastaaPoista
  22. Hei, ajattelin tulla kertomaan, että pääsit viiden parhaan joukkoon blogini "linkkaa blogisi"-postauksessa.:) Palautetta blogista ja muut blogit löytyy uusimmasta postauksestani!:)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!