2. syyskuuta 2014

MINÄ TÄÄLLÄ HEI!

 


 
 
Tai no, kuvissa ihanan My Happybubble -blogin Lotta, jonka kanssa pidettiin pienet kuvaukset kesän alussa. Eikö olekin ihanan siniset silmät?
 
Mutta hengissä ollaan. Vaikka blogi on hiljaa, mä paahdan menemään ja haalin jatkuvasti lisää kuvaushommia. Ensi kesän kesätöistäkään ei tartte murehtia, koska oon ollut tosi onnekas ja saanut sovittua monet hääkuvauskeikat! Niin ihanaa saada tehdä työnä sitä mitä rakastaa:)
 
Olisi superisti kivaa päivitettävää (ja erityisesti muokattavaa), mutta se kuuluisa bloggausaika on kortilla. Ja tästä vasta koulukiireet ja harrastukset alkavatkin. Joo-o... Missähän vaiheessa mä aattelin niitä lifestyle-postauksiakin vääntää.
 
xd
 
Mutta mutta! Ensi viikolle on luvassa niin siistit kuvaukset, etten malta pysyä pöksyissäni!! Kantsii seurailla meikäläistä Instagramissa (nimimerkki @liisijarvelainen ) jos haluutte nähdä pientä kurkkausta aina uusimmista kuvauksista;) Ja muutenkin mun kuvailuja.
#mainostan
 #heh
 
Ja muutenkin voitte heitellä kommenteihin omia nimimerkkejänne, olis kiva tsekkailla niitäkin:)
 
Palaillaan uusien kuvien ja uusien tuulien kanssa pian!
 
 


23 kommenttia:

  1. Kuvien fiilis on selvästi tarkoituksella hyvin sininen ja tykkään itsekin vetää vihertävää sinisen suuntaan mutta itse myös valitsisin silmästä lassolla kaiken muun kuin iiriksen ja vähentäisin sinisen/syaanin saturaatiota reippaasti - sinisilmät korostuisivat paremmin, jos iiris olisi sen värinen kuin kuuluukin. Lasiainen kun on valkoista.. ;)

    Nättejä ja sharppeja otoksia! Sigman kanssa otettuja?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Joo sigmallahan nämä!:)

      Tosiaan muokkaan Lightroomilla joten en tollasta osaa tehä:D Mutta olishan noita silmiä voinut kieltämättä koettaa väritellä valkosimmiks:D

      Poista
  2. Unohin vastata nolosti sun mailiin, mutta sain tosiaan ekan oman kuvani, kiitos siitä <3 Innolla ootan millasia oot saanu meiän kuvista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja mä oon nolosti saanut vasta sen yhen valmiiksi:( Mutta pikapikaa koetan tota muokkausjonoa purkaa:) Jee kiva!:)<3

      Poista
  3. Mä niin tykkään näistä sun kuvista. :) Niin paljon tyyliä niissä, mukava nähdä kuinka paljon niihin on keskitytty ottamiseen..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kovasti!:):) Ihana kuulla:)

      Poista
  4. Totta kai mun piti heti käydä klikkaamassa itteni sun seuraajaksi instassa, ihana ihailla aina sun kuvia! Ihailin itse asiassa näitä kuvia jo kesällä Lotan blogissa, hän on yksi suosikkini, mahtavan pirteä blogi:)
    Kadehdin sua oikeestaan kun saat tosiaan tehdä työksesi sitä mitä rakastat, jokainen ei nimittän saa! Olet onnekas ♥
    Jos et ehdi lifestyle postauksia tehdä, niin ei se mitään! Jätät ne sinne millon ehdit;) Niitä varmasti jokainen odottelee innoissaan, mutta silti oikein kärsivällisesti:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih kiva!:) Lotan blogi on kyllä ihana ja samaten koko tyttö!

      Voi kiitos superisti kivoista sanoista, lämmittää mieltä!<3

      Poista
  5. Osaat kyllä ihanasti tuoda kaikkien sun mallien kauneuden esille kuvissas :) Upeita!

    - Minna / Back to the Milky Way

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siihen mä koetan tähdätäkin, joten ihan mshtava kuulla! Kiitoksia:))

      Poista
  6. Ihana värimaailma noissa kuvissa, ja noi silmät on oikeesti upeet :0

    VastaaPoista
  7. Anonyymi3.9.14

    on kyllä todella upea värimaailma! ja mallin silmät jotain niin kauneutta:) osaat kyllä kuvata ja saada näihin kuviin tunnelmaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Isot kiitokset kivasta kommentista!:):)

      Poista
  8. Nuo silmät on maagiset! Ja jos kiinnostaa, #mainostan #heh @haaannnnna Instagramissa. ;---)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo hei täytyy käydä kattomassa!!

      Poista
  9. Sun kuvat on aina ihan loistavia! Vau.

    VastaaPoista
  10. Ootan aina innolla sitä, kun sulta ilmestyy uus postaus ja pääsee taas katselemaan kuviasi. Todella upeita kaikki! ♡ Olisi joskus itsekin mahtava päästä kuvailemaan "malleja". Pikkusisko on nimittäin hieman kyllästynyt hommaan.. :D Miten sulla lähti tämä valokuvausharrastus liikkeelle? Tarkoitan siis sitä, että miten sait ensimmäisiä malleja, mainostitko jossain jne. Entä miten se toimii tällä hetkellä? Olisi mahtava kuulla. :--)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kovasti!:):)<3 Pari kertaa kuvailin kaverien kanssa niin että kuvattiin tosiamme:D Ja sitten taidin kysyä blogissa malleja niin sitä kautta sain kuvata lukijoita! Joten kantsii vaan rohkeesti kysyä vaikka jossain postauksessa haluisko joku lukija kuvattavaksi!

      Poista
    2. Oonkin itseasiassa jo kirjoittanut valmiiksi postauksen, jossa tämän ajattelin tehdä. Jostain syystä vain jännittää tuon julkaiseminen.. Ehkä tulen sen tässä aivan lähiaikoina tekemään. Haluaisin todella eteenpäin kuvailun suhteen! Kiitos huikeesti kannustuksesta! Oot mulle esikuva tämän asian suhteen! :--)

      Poista
  11. Mahtavia kuvia! Oot todella lahjakas! Sait uuden seuraajan.


    Tanja/
    http://janiintaastuliaamunkoi.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  12. Anonyymi10.9.14

    Upeat värit ja kuvat!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!