12. lokakuuta 2015

UNELMISTA TOTTA


Mun viime kesä on ollut ihan mahtava. Vaikka en olekaan tänne blogin puolelle kuvia pitkään aikaan päivittänyt, oon kuvannut enemmän kuin koskaan aiemmin. Oon kokeillut erilaisia kuvaustyylejä ja kehittänyt hiljalleen omaa kädenjälkeäni, kokenut unohtumattomia hetkiä ja syönyt ihan liikaa hääkakkua. Oon tavannut ihania ihmisiä, bailannut myöhään yöhön häiden jatkoilla ja koettanut olla vetistelemättä koskettavien puheiden takia. Oon ruvennut yrittäjäksi ja reissannut ympäri Suomea kameroiden kanssa. Oon istunut lukemattomia tunteja koneella ja muokannut tuhansia kuvia. Ja kaiken lisäksi oon rakastanut tätä kaikkea.

Kaiken kaikkiaan elämä on viime aikoina rullannut mainiosti! Vaikka mun vanha kunnon Canonin 60D sanoi sopimuksensa irti kesken erään hääkuvauksen, löysin uuden rakkaan nimeltä 7D. Vielä pitäisi hommata toinenkin runko ensi kesäksi, mutta saapi nähdä kuinka paljon oon valmis siihen törsäämään, heh. Samaten mitä enemmän nyt oon kuvaillut, sitä enemmän tekisi mieli lähteä objektiiviostoksillekin...

Oon kyllä niin onnellinen siitä, että pistin tän blogin pystyyn muutama vuosi sitten ja aloin julkaista ottamiani kuvia, muuten en olisi varmasti ikinä päässyt kutsumaan valokuvausta työkseni. Vaikka mä valmistunkin näillä näkymin parin vuoden päästä äidinkielen opettajaksi, en aio valokuvauksesta ikinä luopua. Kätevästi voinkin opettajan pitkät kesälomat käyttäää hää- ja valmistujaiskuvia napsien;)


Ja koska tykkään nykyään mun hiuksista niin loppuun tällanen aiheeseen sopimaton kuva:D Lisää naamakuvia Instagramissa @liisijarvelainen.

Enemmän mun ottamia hääkuvia löytyy muuten tuolta Facebook-sivuilta (KLIK!) ja lisää on tulossa kunhan saan muokkailtua ja karsittua kuvatulvaa.


♥♥♥



24 kommenttia:

  1. Oi onpa upeasti taltioitu häät!

    VastaaPoista
  2. Anonyymi12.10.15

    Wau! Nää kuvat on aivan älyttömän hienoja, siis ihan sanoinkuvaamattomia

    VastaaPoista
  3. Voi että Liisi mitä häävalokuvia!!! Oon edelleenkin niin rakastunut meidän hääkuviin ja ollaan jälkikäteenkin paljon kehuttu ja puhuttu kuinka sä olit täydellinen valinta meidän häiden ikuistajaksi. Toivottavasti nähdään taas!! :) ❤ p.s. Hiukset on todella päheet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin mukava kuulla Ina, suuret kiitokset! Oli kyllä ihana päästä ikuistamaan teijän upeet ja hauskat häät:)<3 Varmasti nähdään vielä!:)

      Poista
  4. Anonyymi12.10.15

    EI vitsi kuinka mahtavia kuvia! Ja pakko kyllä sanoa, että rakastuin sun tukkaan *-*

    VastaaPoista
  5. Huhh niin upeita kuvia! Oot kyll kehittyny tosi paljon :) Ja entäs sitten tää viimesen kuvan mimmi??? <3__<3

    VastaaPoista
  6. ei hitsi voin samaistuu tuohon hääteksti osuuteen! se fiilis on ihan mahtava kun tajuaa kuinka tärkeetä hommaa tekee näille ihmisille. onhan se kuitenkin niitten elämän paraspäivä! :---) tykkään sun kuvista ihan hirmusesti!!! ja hiuksista heh!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Sanni! Mäki tykkään sun kuvista ja hiuksista:p Toi on kyl ihana tunne kun saa hääparilta kiitosta onnistuneista kuvista:)

      Poista
  7. Wau, miten upeita kuvia! Sulla on kyllä silmää :) Ihanaa, että ammattitaidollesi löytyy kysyntää!

    VastaaPoista
  8. Toivottavasti teet kuvauskeikkoja vielä joskus kymmenen vuoden päästä, koska ois kiva saada sut mun hääkuvaajaks! Nähään luennoilla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha enköhän, tuu nykäsemään hihasta sitten!:D Joooo:)

      Poista
  9. Todella kauniita hääkuvia ja ihanat nuo hiukset!! ♥

    VastaaPoista
  10. Ihan älyttömän hyviä kuvia, sussa on potentiaalia vaikka mihin!

    VastaaPoista
  11. Tiedätkö, mulla pakahtuu edelleen aina sydän kun katon meijän kuvia, niistä löytyy vaan koko ajan lisää juttuja.. Plus kaikki ne tarinat mitä kuvien taustalta löytyy! Noita on myös kehuttu todella paljon, ihan megaonnistuneet! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi että, ihana kuulla!:) Oli ilo olla mukana upeassa hääpäivässänne!

      Poista

Kiitos kommentista!