12. toukokuuta 2014

CHERRY BUBBLE BEAUTY


M A L L I :   T e l l a   K e m p p i n e n
M U A H :   E m i l i a   K a w a m u r a
 
Facebook-sivun seuraajat onkin nähneet jo pikku vilauksen näistä viimeisimmistä kuvauksista, mutta nyt vasta ehdin näitä blogin puolelle laitella. Kuvattiin Roihuvuoren Japanilaistyylisessä puistossa, joka on ihan älyttömän nätti paikka aina kirsikkapuiden kukinnan aikaan. Ensimmäiset kukat oli jo vähän yli viikko sitten puussa, nyt näyttäisi puisto olevan kauneimmillaan! Harmi ettei ehdi toisia kuvauksia tänä vuonna kyseisessä paikassa järjestää, sen verran tiukka aikataulu on nyt koko toukokuun ajan. Mutta ensi vuonna sitten taas jotain ihan erilaista samassa paikassa.
 
Kukkia ei siis ihan mielettömiä määriä ollut vielä kuvauspäivänä, mutta mukavasti väriä ja tunnelmaa ne toivat lähikuviin ainakin:) Olin vahdannut kuvauspäivän sääennustetta etsien mahdollisimman aurinkoista hetkeä, mutta kuinka ollakaan aurinko meni pilveen vähän väliä... Onneksi ehdittiin lopettaa juuri ennen rankkasade-raekuuro -yhdistelmän saapumista.
 
Tarkoituksena oli saada kuviin keväisen tyttömäistä tunnelmaa ja saippuakuplien värimaailmaa. Kuplat kuitenkin lentelivät suht rivakkaan tahtiin pois kuvista... Mulle tuli tässä postauksentekovaiheessa taas vaikeuksia valita mun mielestä parhaat kuvat näytille, joten tässä nyt on aika samantyylisiä otoksia moni.
 
Mikä näistä on teijän lempparikuva?:)
 
 
 
 

34 kommenttia:

 1. Tosi ihania kuvia nää kaikki! :)
  -mydogsandlife.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Vau, ihan älyttömän upeita kuvia ja näissä on jotenkin tosi satumainen fiilis :D
  omat lempparit on ehdottomasti kaksi ylintä!

  VastaaPoista
 3. aivan ihania taas kerran! <3
  mun ehoton lemppari on kakkonen!

  VastaaPoista
 4. Niiin törkeen upeita kuvia ja tuo malli, mmh! Kuvina kaikki on upeita, mutta tuossa toisessa kuvassa malli on ihan henkeäsalpaavan kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tella on kyllä todella kaunis!:) Kiitos kivasta kommentista, kohta päästään mekin kuvailemaan!!

   Poista
 5. Upeita kuvia niinkun aina! Varsinkin tuo toka kuva on älyttömän kaunis! :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että, ihana kuulla:):) Kiitos<3

   Poista
 6. Upeita kuvia! ❤️ Omat lempparit oli ehkä eka ja toka. Näin ihmisenä joka ei ymmärrä kamerasta tai muokkauksesta mitään, niin kuinka saat nuo tollaset "utuiset" kohdat tohon kuvaan? Olen viisas... Mutta älyttömän upeita kuvia ja kaunis malli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!:)) Hmm utuisuus on lähes kokonaan kuvaushetkellä tullut, kameran asetuksista, valosta sekä kirsikankukista ja saippuakuplista johtuen!:)

   Poista
 7. Anonyymi12.5.14

  Paljonko oot käsitellyt näitä kuvia? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muokkaan kaikkia kuvia:) Riippuu minkä laskee paljoksi:D

   Poista
 8. Kaikki kuvat kerrassaan UPEITA! Eka kuva kera saippuakuplien on lempparini:)

  VastaaPoista
 9. Näissä hehkuu sellainen hempeys! Minäkin kävin viikko sitten kirsikkapuistossa kuvaamassa, mutta löysin vain yhden kukkivan puun. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla!:) Kirsikkapuut on kyllä tosi nättejä:)

   Poista
 10. Älyttömän nättejä kuvia! En ees osaa valita lempparia näistä ku kaikissa niin ihana tunnelma ym :)

  VastaaPoista
 11. Ja taas vaihteeksi Liisi kuvaa jotain superkaunista huippumallia ja saa aikaan upeita kuvia, miksi edes kommentoida... Ei va, ihan törkeen hienoja todellakin ja aivan ihana tunnelma :D

  Tykkäisin tosi paljon jos tekisit sun kuvankäsittelystä tutoraalin ja sitten kuvausreissulta postauksen "kulissien takaa" :D Ja kalustoesittely olis myös kiva, vaihtelua näihin mahtavien kuvien tulvaan ;) Ihan ehdotuksena vain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ilonen kun laitoit niin kivan kommentin:):)) Kiitos!!<3 Voisin kyllä tehä jonkinlaisen kuvankäsittelypostauksen:) Ja behind the scenes -materiaaliakin ois jonkun verran varastossa, hmmm..;)

   Poista
 12. Wou, olisi kyllä ihanaa päästä sulle malliksi joskus, nää kuvat on aina niin upeita!!

  VastaaPoista
 13. Äwww, nää sun kuvat saa mut haluamaan koko ajan vaan enemmän sinne Luoviin <3 Ihan mahtavia kuvia, apuaaa! Mä tykkään samoista kuin eka kommentoija eniten, eli ekasta ja tokasta :)

  Mäkin olisin muuten Jennyn tavoin kiinnostunut näkemään jotaon kuvankäsittelytutoriaalia, kulissien takaa-postausta ja kalustopostausta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oioi kiitos Jenni taas ihanasta kommentistasi!:)) Kyllä sä sinne päädyt! Kalustoa mulla ei kamalasti ole, mutta kuvankäsittelystä ja kulissien takaa voisin postaukset tehdäkin:)

   Poista
 14. oma lemppari on tuo eka kuva! :)

  VastaaPoista
 15. Anonyymi14.5.14

  vautsi vau!!! upeita kuvia ja upea malli:)

  VastaaPoista
 16. Anonyymi16.5.14

  Yleensä, kun kuvaat malleja, niin kiinnitätkö huomiota polttoväleihin? Voiks kertoo mulle (jos muistat/tiedät, en muista ite näitä), millä polttoväleillä niitä ihmisiä pitäis kuvailla?

  Ootko opiskellut koskaan valokuvausta (kursseilla tai netistä)? Oot vaan niin hyvä! Oma suosikki oli toka :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis riippuu ihan että millanen objektiivi on:) Ihmisiä voi kuvata millä polttovälillä vain..:D Ite oon tykästynyt kuvaamaan 50mm putkella, eli se näyttää kohteen kutakuinkin kuin luonnossa. Kantsii googletella niin parhaiten tajuaa:)
   En oo ikinä opiskellu valokuvausta:D Voi kiitos paljon!:))

   Poista

Kiitos kommentista!