31. heinäkuuta 2014

BASSLINE FESTIVAL 2014Blogin kesäloma on nyt virallisesti julistettu päättyneeksi! Kuvailtua on tullut ihan älyttömän paljon ja vanhojakin kuvia olisi vaikka millä mitalla koneen syövereissä julkaisujonossa. Ja mukavasti oon saanut kuvauksia nyt elokuuksikin sovittua:) Materiaalia siis riittää, vielä pitäisi löytää jostain aikaa muokkailuun ja postailuun. Omien projektien edelle kiilaavat  valmistujaiskuvat, kastekuvat, hääkuvat yms. jotka on ymmärrettävästikin palautettava sovitussa aikataulussa:D Mutta enköhän mä ala taas postata ahkerammin!
 
Ekaksi päätin nyt esitellä nää Bassline Festareilta muutamisen (?) viikkoa sitten napatut otokset. Huomaa että alkaa ajantaju hiljalleen kadota hahha...  Oli ihan mahtava päivä ja mahtava tunnelma! Mua tosiaan pyydettiin tonne tapahtuman kuvaajaksi ja ei kyllä kauaa tarvinnut vastausta miettiä. Koffin puistossa esiintyi mielenkiintosia artisteja, joita en varmasti ilman tätä hommaa olisi ikinä päätynyt kuuntelemaan. Koko upean päivän kruunasi hetki, jolloin olin lavalla kuvaamassa Kasmiria Vadelmaveneen soidessa! Ihan superia:P Oliko joku teistä tuolla kattomassa?
 
Oli tosi haastavaa kuvata liikkeessä olevia ihmisiä jatkuvasti vaihtuvassa valaistuksessa. Siitä huolimatta oon ihan tyytyväinen näihin, varsinkin parista kuvasta tuli yllättävän kivat vaikka itse sanonkin. Varsinkin kun nää oli mun ekat keikkakuvat ikinä. Lisää ruutuja siis näkyvillä tuolla Facebook-sivulla ja myöhemmin myös Basslinen Facebookissa ymmärtääkseni.
 
Nyt kuvavyöryä purkamaan ja valmistautumaan kuvauksiin! Tällä viikolla vielä kahdet omat kuvaukset ja niiden lisäksi hääkuvaukset, on tää aika hauskaa hommaa kieltämättä;)
 
 
Palaillaan taas pian!♥
 
 
 
 
 
 
 


13 kommenttia:

 1. On kyl onnistuneita otoksia! :)

  VastaaPoista
 2. Mielettömän hienoja kuvia!! Oot huipputaitava!ü

  VastaaPoista
 3. On kyllä hyviä kuvia vaikka varmasti ihan hullun haasteellisia ottaa :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos:) Oli kyllä haastava uusi kokemus!

   Poista
 4. Anonyymi31.7.14

  Oon ite ollu keikoilla paljon kuvaamassa ja tiiän miten hankalaa se on, joten millasia asetuksia ja linssiä näissä käytit?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli mukana 18-35mm f/1.8 sekä lainassa pitkä zoomi en nyt muista mikä:D

   Poista
  2. Ja asetuksista kuvasin ihan Av:lla ja isoimmalla mahdollisella aukolla

   Poista
 5. Moikka!
  Pääsit mun linkitä blogisi -postauksen kärkinelikkoon, käyhän kurkkaamassa! :-)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi6.8.14

  Mikä kamera sulla on?:) ja mitä putkii, oot ihan sairaa hyvä ottaa kuvii:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!