26. helmikuuta 2015

KUVAAJA HAUSSA

 
YO Saini 2014
 
 
YO Milla 2014
 
 
 
YO Nelli 2014
 
 
Onko juhlat tiedossa?
Haluatko ikimuistoiset kuvat tärkeän päivän kunniaksi?
Pyydä mua kuvaajaksi!:)
 
 
Kuvaan rippi/protu/kihlajais/hää/perhe/vauva/valmistujais/yo-kuvia omaperäisellä otteella ja edulliseen hintaan pääkaupunkiseudun alueella, ja sovittaessa lähden pidemmällekin reissaamaan kamerani kanssa. Loppukesän lauantait on aika lailla jo varattu täyteen hääkuvauksia, mutta vapaita aikoja tälle keväälle ja kesälle löytyy vielä. Ei siis muuta kuin meiliä tulemaan, niin saadaan sovittua ja suunniteltua yhdessä ihanat kuvaukset! Yllä muutamia ottamiani ylppärikuvia, lisää löytyy blogista ja tuolta Facebook-sivulta:)
 
 
 
OTA YHTEYTTÄ: liisi.jarvelainen (at) hotmail.com
 
 

 


16 kommenttia:

 1. Anonyymi27.2.15

  Oot niin hyvä kuvaaja<3

  VastaaPoista
 2. Täällä eräs tarvitsisi! :D Pääsisitkö Lahteen liikkumaan?

  VastaaPoista
 3. upeita kuvia :D

  VastaaPoista
 4. Anonyymi6.3.15

  Haluisin itsesyä jotain hienoja kuvia! Niin voitko selventää kaikki hinnat ja paikat ja pitääkö ite meikkaa ja valita vaatteet jne 😊😊 kerro vaa kaikki tieto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riippuu ihan tuutko malliksi joihinkin kuvauksiin joihin etin mallia vai haluutko joitain tietynlaisia kuvia itestäs?:p Yleensä kuvataan Helsingissä ja riippuu ihan kuvauksista onko omat vaatteet ja saanko meikkaajan mukaan yms:)

   Poista
 5. Anonyymi6.3.15

  Moiiii

  VastaaPoista
 6. Moikka! Oon tässä miettiny ku näissä sun kuvissa on aina tosi kivat ja yhtenäiset värimaailmat ja sävyt, että kuvaatko raw-kuvia vai osaatko/jaksatko jo kuvaustilanteessa säätää kaikki asetukset niin tarkasti oikein? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti paljon! En kuvaa rawia, syynä se että ei oo säilytyksen kannalta oikeen mahdollista... Kuvausreissuilta kun tulee aina monta sataa kuvaa niin kovalevy täyttyy muutenkin nopsaan:/ Oishan se varmasti kätevää esim. juuri vaikeissa valo-olosuhteissa kuvaamisen kannalta ja varmasti sais parempaa jälkeä aikaseks. Värejä ja sävyjä säädän aina jälkikäteen, mutta tietty yritän jo tilanteesta riippuen saada mahdollisimman hyvää jälkeä suoraan!:D

   Poista
 7. niiimpä! :) oon miettiny kans just tota, mutta pakko sanoo vielä että rakastan tota sun banneria, iha sairaan upee!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!