23. toukokuuta 2015

UNELMIEN KESÄTYÖ 
MODEL Meri Ikonen
MUAH Emilia Kawamura
STYLE Iris Haapanen
 

Kukkuu, lukeekohan tätä blogia enää kukaan? Täällä ahkera bloggaaja ilmoittautuu. Kuten te kaikki kolme jäljellä olevaa lukijaani olette varmaan huomanneet en oo julkaissut pitkään aikaan mitään ja syynä kiireen lisäksi se, etten ole ollut tarpeeksi tyytyväinen ottamiini kuviin.Tarkoituksena ei ollut pitää taas jättipitkää taukoa, mutta kuinkas sitten kävikään. Tässä kuitenkin viime kesältä (?!) muutama koneen kätköihin unohtunut ruutu, joita en nyt aivan liian monen muokkaustunnin jälkeen osaa jaksa halua enää paremmiksi taikoa:D
 
Eka yliopistovuosikin hujahti tosta noin vaan ohitse ja nyt uurastan kesäopintojen parissa. Oon tehnyt jonkin verran nyt keväällä kuvauskeikkoja, mutta varsinainen kuvausrumba on vasta aluillaan. Oon nimittäin varsin mallikkaasti onnistunut täyttämään alku- ja loppukesän kalenterini kuvauksilla, voisko parempaa kesätyötä kuvitellakaan!:)
 
 

11 kommenttia:

 1. Täällä ollan yhä! :) Ompa kauniita kuvia!

  VastaaPoista
 2. Anonyymi23.5.15

  mitenniin jäljellä olevat 3 lukijaa?? sulla on edelleen 1172 lukijaa ja 574 tykkäystä facebookissa? hämmennyn...

  VastaaPoista
 3. Tottakai luen vielä tätä ja oon aina ihan innoissani kun huomaan että oot taas postannu. Saan täältä itselle niin paljon inspiraatiota kuviin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla Julia, toivottavasti tykkäät jatkossakin!:)

   Poista
 4. täällä ollaan! Ei sun blogia voisi olla lukematta, otat niin hienoja kuvia ja sun jutuista saa aina inspiraatiota parantaa omaa valokuvaustaitoa :) Innolla odottelen minkäaisia kuvia sä seuraavaksi tällä julkaiset, ihan sama jos siihen menee viikko, kuukausi tai vuosi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan ihana kuulla, kiitos kovasti!:) Seuraavaks onkin tulossa vähän normaalista poikkeavaa postausta!

   Poista
 5. Anonyymi30.5.15

  Mitä opiskelet? :3

  VastaaPoista
 6. hienoja kuvia :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!