1. tammikuuta 2014

OMAT LEMPPARIKUVAT 2013: Ihmiset

 
Uuden vuoden kunniaksi päätin koota yhteen omat lempparikuvani vuodelta 2013. Tänä vuonna voisin kokeilla vaikka laajakulmalla kuvailua, toisi mukavaa vaihtelua tonne muotokuvien joukkoon... Mutta siis, pitemmittä puheitta, tässä sitä sitten olisi:
 
 
Näitä kuvia räpsittiin keväällä Violan kanssa, vuoroteltiin malleina ja kameran takana. Kuvattiin kiireessä ennen konserttia ja poseerattiin viimeisten kukkivien kirsikkapuiden luona. Vaikka ulkona ei oikeasti ollutkaan tollanen lämpöinen keltainen valo, tykkäsin näistä kuvista enemmän tällasina vähän taianomaisemman värisinä. Oon tyytyväinen tän kuvan sommitelmaan ja syväterävyyden vaihteluun, myös naamio sopii väreihin. Sain myös mielestäni muokkaukset onnistumaan kivasti, valo näyttää kesäiseltä. Tää onkin mun lempparikuva viime vuodelta (ja aika monet muutkin tona päivänä napsitut kuvat)!


Tässä kuvassa tykkään mallin salaperäisestä katseesta. Stailauksesta tuli onnistunut ja saatiin näihin kaupungin keskellä ikuistettuihin ruutuihin vähän maagista ja menninkäismäistä tunnelmaa. Myös sommitteluun oon tyytyväinen, köynnökset jakaa kuvan kivasti kahtia. Tosi monet näiden kuvausten kuvista nousi ihan lemppareiksi, ainut mitä olisi vielä voinut miettiä on kuvankäsittely joissain otoksissa, vähän enemmän meikin korjailua yms. Tosin sitä voi aina jälkikäteen korjailla. Mallina toimi Maaret Taipale.
 

Otin viime vuonna aika vähän mustavalkokuvia, tää on niistä mun mielestä onnistunein. Kontrastit toimii ja kissan katse on oikeaan suuntaan. Tykkään tän kuvan vinksahtaneisuudesta.
 

Lumikuningatar-kuvauksista tuli tosi monta hyvää kuvaa, ainakin mun mielestä. En nyt jaksanut ladata uusia muokkauksia Photobucketiin, joten sieltä valikoitui näytille vanhoista versioista onnistunein. Kiitos vaan Blogger ja kuvia tuhoava vaikutuksesi! Mallina Tella Kemppinen ja hiukset+meikki Susu Holmin käsialaa. Tykkäsin tosi paljon stailauksesta ja kuvien hyytävästä tunnelmasta, joka saatiin huijattua harmaan syyspäivän keskelle.
 
 
Uusimmista kuvauksista lempparilistalle pääsi tämä kuva. Mallina Jenna Eva Veijola, meikki ja hiukset Susu Holm. Tässä kuvassa erityisen tyytyväinen oon värisävyjen yhteensopivuuteen sekä valon toimivuuteen taustalla. Mallin asento ja katse on musta täydelliset tähän kuvaan. Vaikka en tän kuvan alkuperäisversioon tykästynytkään kovan valon ja keltaisuuden takia, pienellä säädöllä tää nousi kyllä yhdeksi suosikeista.
 
 
Tästä kuvasta pidän kesäisen tunnelman ansiosta. Värit on tasapainossa ja Viola näyttää ihan enkeliltä. Tää kuva saa mut haluamaan takaisin tolle kuvausreissulle. Jokin tässä vaan nappaa.
 
 
En mä oikeesti osaa valita suosikkikuvia. Niin moniin muihinkin kuviin liittyy paljon ihania muistoja. Tossa nyt kuitenkin muutamat, joihin oon tyytyväinen ja jotka erottui tuolta tuhansien räpsyjen joukosta. Näiden kuvien myötä oikein ihanaa uutta vuotta 2014 kaikille! Tälle vuodelle luvassa varmasti paljon kuvailua, ainakin sitten kun ylppäreistä ja pääsykokeista selviydyn... Ekat kuvaukset on jo parin päivän päästä, jee! Saa nähdä onko tarpeeksi valoa. Toivotaan että joo.
 
Ihanaa uutta vuotta 2014 kaikille♥
 
 

37 kommenttia:

  1. Tosi hyvä postaus koota yhteen viime vuoden kohokohdat ja ainaski mulla, blogiasi vähän seuranneena osu ja upposi :)

    Ihanat uudet vuodet myös sinne päin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei tosi kiva kuulla!:) Kiitosta:)

      Poista
  2. Toi viimenen on vaan niiiii hiano....

    VastaaPoista
  3. Vau, aivan huikeita kuvia! Mun lemppari on tuo eka :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Nelli! Se on ehkä munkin lemppari:p

      Poista
  4. Aivan super hienoja kuvia ♥

    VastaaPoista
  5. Moikka, laitoin sulle pari päivää sitten meiliä, mut en tiedä tuliko se koskaan perille? :/

    Ihania kuvia taas kerran <3
    -Iina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anteeksi, unohdin kokonaan vastata! Luin sen niin myöhään etten jaksanut heti vastata, meenkin tästä näpyttelemään sulle viestiä:) Kiitos<3

      Poista
  6. tää sun blogi on aivan ihana <3 :3

    VastaaPoista
  7. ihania kuvia! :)

    VastaaPoista
  8. Sä oot super hyvä kuvaaja! Ja noi kuvat: VAU!

    VastaaPoista
  9. Anonyymi2.1.14

    Tosi kivoja kuvia, tykkäsin ehkä eniten ekasta vaikka kaikki muutkin oli kyllä upeita, sulla on kuvaussilmää ja oot taitava :-)
    Oon tekemässä lukuvinkkejä- postausta blogiini, jossa on kuvalinkkejä lempiblogeihini, joten kysynkin, saanko lainata blogistasi pari kuvaa linkkiä varten? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin kiva kuulla, kiitos paljon ihanista sanoista Kiia!:) Tottahan toki se käy, oon otettu jos pääsen sun lemppariblogien joukkoon:")

      Poista
  10. Sulla on aina vaan niin ihania kuvia, tykkään todella paljon ♥

    VastaaPoista
  11. Anonyymi3.1.14

    Nää on kyllä sairaan upeita ja tunteellisia kuvia :--) ! ♥ Hyvää alkanutta vuotta sinnekkin päin Liisi!

    VastaaPoista
  12. tykkään sun blogista ihan kympillä ja odotan aina uusia kuvia!! ♥

    VastaaPoista
  13. upeita kuvia! ehdottomasti jään seurailee sun blogia ja luen varmaan vanhatki postaukset kohta läpi! :)

    yelloowsky.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten kiva kuulla, kiitos paljon Heta!:))

      Poista
  14. Ou, oot taitava ja siun kaikki mallit ihan uskomattomia! Ite tykkään hirveesti näiden lisäksi Prinsessa Ruususesta. Ne kuvat ovat todella kauniita ja tulee mieleen tosiaan joku Aurora niistä. Ihania ja taiteellisia kuvia, olet mahtava Liisi! ps. oot muute hirmu kaunis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paaaljon Anni:)) Oon kyllä onnekas kun oon niin nättien ja osaavien mallien kanssa saanut kuvata! Kiitos paljon kivasta kommentista:)<3

      Poista
  15. ONNEA LIISI!!!!
    BLOGISI VOITTI MINUN BLOGINI LINKKAA BLOGISI-KILPAILUN!!:D
    Olen juuri kirjoittamassa postausta, joten kohta voit käydä kurkkaamassa!:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä wouu kiitos hurjasti!!:)) Tosi kiva juttu:)

      Poista
  16. Ja saanko laittaa bannerisi kuvan postaukseen jossa esittelen blogisi?;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Blogissani on nyt esittely blogistasi! Toivottavasti mielytti!:D

      Poista
  17. Mä sitten vain rakastan näitä oikeasti taitavien ihmisten pitämiä valokuvausblogeja! Kaikki kuvat niin ihanan erilaisia ja upeita omalla tavallaan <3 Todellakin breathtaking!


    ❤: Lotta / My Happybubble

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hii mahtavaa että luet blogini taitavan ihmisen pitämäksi, oon otettu!!:))

      Poista
  18. Anonyymi30.1.14

    Ai ku toi eka kuva on tosi ihana!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!