17. huhtikuuta 2014

DARK BEAUTY

MALLI: Leena Flinck
 
Tällaista kuvattiin ihanan Leenan kanssa viime viikonlopun pikakuvaussessiossa. Taas kerran sattui jäätävän kylmä päivä kuvauksille, mutta eipä se estänyt meidän mallia makoilemasta maassa:D Sääolosuhteista huolimatta oli kuitenkin kaikin puolin mukava kuvaustuokio ja kuviinkin oon tyytyväinen. Tulee jotenkin Lumikki mieleen tosta viimesestä kuvasta. Blogger tosin jälleen kerran on laittanut näiden värimaailmat uusiksi, hmm... No, en valita, kun en näitä jaksa minkään toisen sivuston kautta pyöritellä.
 
Tää tyttö jatkaa nyt pikku hetken kuvien muokkaamista ja palaa tänne parin päivän sisällä uusien kuvien kanssa. Fb-sivujen seuraajat onkin saaneet niistä jo pientä esimakua;)
 
ps. pääsykoekirjat masentaa mua.
 

16 kommenttia:

 1. Ihania (taas)!!
  ps. mua ne masentaa vielä enemmän…masennutaan sitte yhessä ku ei päästä opiskelemaan.:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih kiitos:)<3 Joo tiietkö luulin että osaisin. Mut tän kirjan mukaan metaforia on mm. kannustavuus ja salaliitto... en kyllä tajua mistään mitään.

   Poista
 2. Oli kyllä tosi kivat kuvaukset <3 Pian uusiksi!

  VastaaPoista
 3. Hei, saat kuvien alkuperäiset värit näkyviin, kun käyt ottamassa automaattisen korjauksen pois päältä. Tämä onnistuu ainakin menemällä google+ kuvat ja sieltä blogikuvia sisältävään albumiin. Avattuasi albumin, löydät oikealta täpän, jota klikkaamalla saat "Käytä automaattista parannusta" esille, täppää sitten "pois".

  Tsemppiä pääsykoekirjojen kanssa!

  VastaaPoista
 4. Hei kiitos vinkistä! Täytyykin koettaa ettiä toi toiminto:)

  VastaaPoista
 5. Todella kauniita kuvia!

  VastaaPoista
 6. Anonyymi17.4.14

  Todella kaunista:)

  VastaaPoista
 7. Upeita kuvia jälleen!!:)
  http://linssin-takana.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 8. I love your blog! Your photos are so beautiful! :D
  Thanks for your lovely comment! I am following you now! hope you can follow me back as well :))
  www.jiovevewen.com

  VastaaPoista
 9. Voisin kertoa sulle tarinan. Siitä miten löysin sun blogin. :D

  Sä joskus syksyllä kommentoit mun blogiin sellaisen kivan kommentin jossa kehuit mun kuvia ja tulin itekkin katsomaan sun blogia. Ihastelin sun kuvia aika kauan mutta jotenkin en saanut hiirtä vietyä "liity lukijaksi"-napin päälle. Ajattelin että tulen myöhemmin, kuitenkin pian katsomaan uudestaan ja liittyä lukijaksi sitten. Mutta kuitenkin unohdin kokonaan sun blogin, en muistanut osoitetta tai nimeä enkä tajunnut että se olit sinä joka pyöri aika samoissa blogeissa kuin minäkin, ja joka kommentoi niihin, niinkuin minäkin. Sitten tänään lueskelin mun vanhoja kommentteja vanhoihin postauksiin. 7. syyskuuta on julkaistu postaus "I live in a dream", ja painoin viimeisen kommentoijan nimeä, en tiedä mikä sai minut painamaan sitä ja tulla katsomaan koimmentoijan blogia mutta jokin kuitenkin sai. Odotin että sivu latautuu ja kun se oli latautunut, silmäni revhtivät auki. Sanoin ääneen "hei tää on tää!"

  Niin että näin löysin blogisi uudestaan. :D Ja tällä kertaa kyllä liityn lukijaksi ettei käy samalla lailla kuin viime kerralla! Sulla on tosi upeita kuvia, yks taidokkaimmista valokuvausblogeista joita oon nähnyt! Woah ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsi mikä ihana kommentti<3 Kiitos päivän piristyksestä, niin ihana kuulla että tykkäilet mun kuvailuista:):) Ja mahtavaa että liityit lukijaksikin, toivottavasti viihdyt jatkossakin blogini parissa:)

   Ps Kiitos kun kommentoit, sunkin blogi on aivan mahtava! Ihmettelen miksen liittynyt siihen sillon... Mutta nyt siis lukijana meikäläinenki!;)

   Poista

Kiitos kommentista!