28. huhtikuuta 2014

KRUUNUVUORI


Malli: Sophie le Sucré
 
Tällaista settiä kuvattiin Sophien kanssa Kruunuvuoren hylätyillä huviloilla. Ihan lemppari kuvauspaikka, ränsistyneitä vanhoja huviloita ja aavemaisia piharakennuksia. Harmi vaan kun noikin talot on melkein kaikki sotkettu ja paikat rikottu.
 
Kuvia vanhoilta kuvausreissuilta voi tsekkailla klikkaamalla tästä tai tästä!
 
 
Ja parin tunnin päästä seuraavat kuvaukset! Palaillaan siis pian uuden kuvasaaliin kera.
 
 

20 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia jälleen kerran ja malli on ihanan persoonallisen kaunis ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!:) Oon samaa mieltä mallista!

   Poista
 2. Tosi kauniita kuvia! Ite en osaa kuvata ihmisiä mutta en kyllä osaa olla kauheasti mallinakaan, paitsi jos mua neuvotaan että miten kannattaa olla. :D Tykkään myös tuosta tokavikasta kuvasta, aivan ihana! Ja malli tuo mieleen yhden entisen nuorisokodin nuoren, vähän samanlaiset silmämeikit. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuu joskus malliksi niin voin koettaa opastaa sua!:) Voi kiitos:) Mallilla oli kyllä tehnyt upeat meikit itselleen:)

   Poista
 3. Taas kyllä niin upeita kuvia:)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi28.4.14

  sun blogilla on kiva ulkoasu ja laadukkaita kuvia!:)

  seuwiteumiss.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Anonyymi28.4.14

  Missä toi paikka on?

  VastaaPoista
 6. Ihana toi viimenen, jäin vaan tuijottamaan sitä :D Ihan älyttömän siististi yhdistetty toi värikuva ja mustavalko. Tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon ihanasta kommentista!:):)

   Poista
 7. Pidän kovasti tyylistäsi kuvata normaaleja, persoonallisia ihmisiä. Olen sitä mieltä, että kaikki ovat kauniita tavallaan ja sinä selvästi kannatat tätä ajatusta. Mallitoimistojen malleja näkee joka puolella nykyään ja kauneusihanteet kulkevat niiden mukana. Tosiasia kuitenkin on, että maailmassa on niin paljon kauniita ihmisiä, joita mallitoimistot eivät huoli ja joilla mielestäni olisi myös oikeus tulla kuvatuiksi, mikäli niin haluavat. Enkä halua tässä nyt mitenkään sortaa mallin töitä työkseen tekeviä, mutta mielestäni kaikkien halukkaiden tulisi päästä kameran eteen ja ehkä sitä kautta hämmästyä omasta kauneudestaan ja muuntautumiskyvystään. Onneksi tässä asiassa ollaan mallimaailmassakin menossa parempaan suuntaan (esim. lyhyiden Huippumalli haussa -ohjelma tai ruumiinrakenteeltaan isokokoisemmat mallit).

  Pointtinani ehkä on että keep on going just näin niinku tähänki asti! :)

  ps. Tämä kuvaaja olisi utelias tietämään, mitä kuvanmuokkausohjelmaa käytät? Käytätkö ulkoista kenkäsalamaa tai heijastimia kuvatessasi? Kuvissasi on upeat valot ja värit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo kiitos mahtavasta kommentista Saana!! Oon tismalleen samaa mieltä, jokainen on kaunis omalla tavallaan ja omine piirteineen:)
   Käytän yleensä Lightroomia ja valaistus menee miljöössä ihan luonnonvalolla:) Mulla on myös heijastin mutta sitä tulee harvoin käytettyä, tarttis ylimääräsen käsiparin.

   Poista
  2. Okei mahtava juttu! Sain vuodenvaihteessa uuden koneen ja nyt oon hankkimassa jotain ilmaissoftia laadukkaampaa kuvanmuokkausohjelmaa. Lightroom on tällä hetkellä ykkösenä ja vahvistit vaan sen asemaa, joten varmaanki sen sitten hankin. Heijastimen hankkimista oon kans miettiny, mutta sehä siinä on, että tarvis aina jonku assariksi! Luonnonvalo kunniaan! :)

   Poista
 8. Anonyymi30.4.14

  Mitä objektiiveja sun isälläsi oli? Mainitsit joskus, et lainaat putkia sun iskältäs. Onks sun iskäs valokuvaaja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo valokuvaaja:D Öö ainakin sillä on kalansilmä, toi 50mm, pari pitkää "lintubongausputkea", niitä oon käyttäny. Ja sitte sekalaisia putkia muitaki:p

   Poista
 9. Anonyymi30.4.14

  Sanoit joskus näin "mut oon ottanu ton mahollisimman laajakulmalla.", niin voisitko selittää, mitä se tarkoittaa? Veikkaan että polttoväliä, mutta missä asennossa zoomin pitäisi olla? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis silleen että zoomi on mahollisimman lyhyenä:) Joo voi olla vähän mulla termit hakusessa xd

   Poista
 10. Anonyymi2.5.14

  Vau sun blogissa on upeita kuvia! :) Lukijaksihan tässä ryhtyy!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!